top of page

Wie ben ik?

In deze periode van anders leven. Meer thuis werken, kinderen meer thuis, minder sociale contacten, geen uitjes buiten de deur zoals uit eten, bioscoopje enzovoorts hebben we ons allemaal aangepast.

Het mocht niet, kon allemaal niet wat je wel gewend was. En dan nu bijna aan het eind van de tunnel weet je niet meer precies wat je nou wel of niet leuk vindt of wie je bent.


Een gezin met kleine kinderen en daarnaast een baan voor twee dagen en dan (het lijkt opeens) zijn de kinderen groot en kan je promotie maken op je werk. Maar wil je dat wel voor jezelf of omdat je omgeving vindt dat je dat moet doen?


Er zijn zoveel verschillende redenen te bedenken waarom je na een hectische periode in een gat valt en je niet weet wie je zelf nou eigenlijk ook alweer bent. Wat vind ik nou belangrijk, vind ik dit leuk of vind ik dat ik dit leuk moet vinden?


Jezelf opnieuw uitvinden kan best wat stress met zich meenemen. Hoe ga je erachter komen wat jij wil? Wat belangrijk is, is dat je een kiest wat jij wil en niemand anders.Maak een afspraak voor een gratis verkennend gesprek en vraag de opdracht over persoonlijke waarden aan. Samen gaan we op onderzoek naar jouw persoonlijke keuzes en waarden.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gevoelens

Comments


bottom of page