top of page

Sociale contacten

“Normaal” heb je ongemerkt veel sociale contacten. Nu tijdens de lockdown, de beperkingen buiten met de winkels en de avondklok kom je erachter dat het toch vaker is dan je eerst had gedacht.

Je gaat alleen naar de winkel, want dat is het beste, of je besteld online je boodschappen. Alle andere spullen die je wilt hebben bestel je zeker online. Dus het contact met de pakketbezorger is wel regelmatig, wel op 1,5 meter, dat dan weer wel.

De kinderen hoef je niet meer naar school te brengen want ze hebben online les. En mogen ze wel naar school dan mag je ze brengen tot aan de poort en staan alle ouders met een mondkapje op te kijken tot hun kind binnen is.

Bezoek thuis, ja eerst 2 toen 1 bezoeker (deze bezoekers allemaal boven de 13 alles onder de 13 mocht wel komen) was de norm. Maar ja wanneer jij op bezoek ging bij een gezin van vier volwassenen dan mocht het weer wel! Hoe werkt het nu precies? Je raakt ervan in de war.

De hele dag de kinderen om je heen, die naar een juffrouw of meester beter luisteren dan naar jou op dit moment. HELP

Geen feestjes, geen concerten, geen evenementen, geen kapper, geen...... noem het maar op.

Je wordt teruggeworpen op jezelf en dan zie je ineens duidelijk weer de hobbels waar je anders ook wel tegenaan loopt maar waar je nog mooi omheen kon komen.

Nu lukt dat niet meer. De waarden die je in je drukke bestaan zo makkelijk aan de kant schoof.

Dus het gebrek aan sociale contacten maakt ons duidelijk waar onze hobbels liggen. Hobbels die aangeven dat je je eigen waarden onbelangrijk hebt gemaakt. Maar hoe nu verder?

Niets doen is eigenlijk geen optie, je weet nu duidelijk waar je tegenaan loopt of je weet het juist helemaal niet maar ervaart wel dat je ergens tegenaan loopt.

Dus mail me en vraag de gratis opdracht aan die jou duidelijk maakt wat jouw waarden zijn en waar je al een lang niet aan toekomt. Of maak een afspraak voor een intakegesprek, helemaal vrijblijvend en gratis.

Ik zie of hoor je graag.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gevoelens

Comentários


bottom of page